Hirdetés

Új univerzumot indít be az Unknown 9: Awakening

|

Rejtélyes képességek, sztoriközpontúság, franchise-tervek... a gamescomon lepleződött le a Reflector Entertainment újdonsága.

Hirdetés

A Reflector Entertainment célja az, hogy létrehozzon egy úgynevezett cross-media narratívát, amelyek lényege, hogy különböző felületeken - videojátékokon, regényeken, képregényeken, podcastokon és a többin - keresztül felépítsenek egy közös univerzumot, és abba helyezve meséljenek el különböző történeteket. Ennek a nagy kirakósnak a része a gamescom nyitóceremóniáján bejelentett misztikus játék, az Unknown 9: Awakening. 

Hirdetés

Az Unknown 9 egy sztoriközpontú kalandjáték lesz, amely PC-re és a következő generációs konzolokra készül, a történet fókuszában pedig egy Indiában élő fiatal lány, Haroona áll, aki próbálja megérteni a titokzatos veleszületett képességét. Ebben egy mentor lesz a segítségére, aki megtanítja arra is, hogyan férjen hozzá a The Fold nevű titokzatos rejtett dimenzióhoz. 

Az Awakening videojáték mellett jön az Unknown 9: Genesis regény, az Unknown 9: Out of Sight podcast, az Unknown 9: Torment képregényszéria és a Unknown 9: Chapters interaktív kaland is, szóval hamarosan több fronton keresztül is bekapcsolódhatunk majd a Reflector univerzumába. A legtöbbe egyébként már most is belekóstolhattok: a hivatalos honlapon hallgatható a podcast, olvasható a képregény első száma és a könyv első fejezete, valamint játszható az interaktív sztori.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)