Hirdetés

Gamescom 2019 - konzolokra is jön a Warhammer 40,000: Mechanicus

|

Új platformokra költözik a Warhammer 40,000 univerzumába helyezett, körökre osztott stratégiai játék.

Hirdetés

Aki olvasta a Warhammer 40,000: Mechanicus tesztünket, az bizonyára tudja, hogy mi fán terem a Kasedo Games és a Bulwark Studios közös, körökre osztott stratégiája, aki viszont még nem, az a linken keresztül gyorsan bepótolhatja, mielőtt továbbolvas. Bevárunk mindenkit. 

Hirdetés

Most, hogy mindenki tud mindent, máris beszámolhatunk a jó hírről, miszerint a Warhammer 40,000: Mechanicus a PC-s megjelenés után meg fog jelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, méghozzá 2020 elején. A készítők szerint a konzolos változathoz csapják az Omnissiah Edition tartalmait is, így magába foglalja a hivatalos soundtracket, a "Deus Ex Mechanicus" novellát Andy Chambers jóvoltából, a digitális művészeti könyvet, és egy ütős közelharci fegyvert, az Arc Scourge-t is. Ezenfelül a csomag részét képezi az Augment update is, amely kibővíti az alapjátékot az IronMan móddal, a Permadeath opcióval és a nehézségi szintek testreszabásával. 

Játszottatok a PC-s változattal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)