Hirdetés

Gamescom 2015 - Xbox One-ra is jön a We Happy Few (videó)

|

A Microsoft egy ideje az indie fejlesztőkkel is igyekszik barátkozni, hogy minél több érdekes játék jelenjen meg az Xbox platformon, a gamescomon pedig kiderült, hogy a We Happy Few is tesz egy látogatást az Xbox One-on.

Hirdetés

Elég durva ellenutópiát vázol fel a Contrastot is jegyző Compulsion Games legújabb játékában, a We Happy Few-ban, és mint a gamescomon kiderült, ezt a nem mindennapi élményt Xbox One-on is átélhetjük majd.

A Microsoft elmondása szerint jövőre érkezik majd a játék, a konzolok közül először az ő platformjukra, ráadásul az E3-on bejelentett Xbox Games Preview (gyakorlatilag az Early Access Xboxos változatáról van szó) rendszeren keresztül még az ünnepekkor idén megpróbálhatunk valahogy túlélni a terrorállamban is folyton (szó szerint) a boldogság maszkja mögé bújó, drogoktól megőrült emberek között. Kaptunk egy rendkívül hátborzongató trailert is, amiben egy hagyományos angol mondóka rendkívül kifordult feldolgozását hallgatva szemlélhetjük a rémálmainkba illő világ eseményeit.

Nektek hogy tetszik a We Happy Few?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)