Hirdetés

Rövidesen jöhetnek a Witcher 2 modok

|

A CD Projekt RED kész teljesíteni a közösség egyik leggyakrabban hangoztatott kívánságát.

Hirdetés

A GamesCom keretein belül, zárt ajtók mögött mutatja be a CD Projekt RED azokat a REDkit gyűjtőnév alá tartozó fejlesztői eszközöket, amelyeket a közösség rendelkezésére bocsát.



Ez azt jelenti, hogy a jövőben bárki képes lesz plusz tartalmakat (küldetések, helyszínek stb.) gyártani a The Witcher 2: Assassins of Kings-hez. Egyelőre még nem ismert a REDkit megjelenésének pontos ideje, de nyakamat teszem rá, hogy nem kell majd sokat várnunk arra, hogy alulöltözött szupermodellek rohangáljanak a játékban, pont úgy, mint a Skyrimban. Még azt a napot is megérhetjük, hogy nem Triss Merigold lesz a Witcher 2 legdögösebb csaja.



A cég egyébként a kölni rendezvényt arra is kihasználja, hogy fiatal tehetségekre vadásszon. A HR-osztály képviselői szívesen ismertetnek meg minden érdeklődőt azzal, ami egy sikeres állásinterjút követően Varsóban fogadná őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)