Hirdetés

Gamescom 2015 - bemutatkozik a Demon Hunter, a World of Warcraft: Legion új karakterosztálya

|

Nem csupán régi karaktereinkkel ütlegelhetjük a visszatérő gonoszt a World of of Warcraft: Legionben, hanem új karaktereket is érdemes lesz indítani, bemutatkozott ugyanis a rendkívül menő Demon Hunter karakterosztály is.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion bejelentésének egyik legizgalmasabb része az új játszható karakterosztály, a Demon Hunter leleplezése volt, ami egy Hero Class lesz, így a Death Knighthoz hasonlóan nem egyes szintről kell majd elindítanunk. A történet korábbi alakulása miatt viszont meg leszünk kötve az elérhető fajokat illetően, és csak night elf és blood elf karaktereket kezdhetünk játszani Demon Hunterként.

Az új karakterosztály - ismét csak történeti okokból - a Vault of the Wardens területen kezd majd: ezek, például a Warcraft III idejéből ismert karakterek (mármint a Wardenek, akik között valószínűleg Maiev is feltűnik majd) rengeteg más veszélyes lénnyel együtt a demon huntereket is börtönbe zárták, ám a Burning Legion legyőzéséhez szükség lesz mindenkire, főleg a démonok legyőzésében ennyire hatékony harcosokra. Minden kétséget kizáróan fontos szerepe lesz a történetben a leghíresebb demon hunternek, Illidannek (és az ő levadászásának), akit Gul'Dan szabadít ki, ahogy a bemutatott teaser videóban is láthattuk. Lesz például olyan quest is, ahol Illidan parancsára más világokat járunk be.

A karakterek testreszabásában lesz néhány erre a classra jellemző sajátosság, mint a szarvak (amik nem kötelezőek) és a tetoválások, és persze az elvesztett szemek helyét takaró szemkötő. A World of Warcraft: Legionben bemutatkozó karakterosztálynak csupán két különböző specializációja lesz: a DPS-ként funkcionáló Havoc, és a meglehetősen tankos Vengeance. Harcban egyébként a Fury erőforrást alkalmazzák majd, a küzdelmek során pedig lesz néhány elég király képességük is. A demon hunter ugyanis rendkívül mobilis, ennek köszönhetően sok mozgással kapcsolatos képessége és támadása lesz, ráadásul a normál ugrásai közben is ugorhat még egyet a levegőben.

A Spectral Sight képességnek köszönhetően akár falakon keresztül is megláthat ellenségeket, de szintén a szemekhez kapcsolódik a némi sebzést kiosztó Eye Beam képesség is. Végül nem mehetünk el szó nélkül a minden demon hunterre jellemző átalakulásról (Metamorphosis) sem, amit aktiválva egy démoni formában megjelenve nem csak még jobban fognak kinézni, hanem még erősebbek is lesznek a World of Warcraft: Legionben bemutatkozó új karakterek.

Ti indítotok majd Demon huntert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)