Hirdetés

Gamescom 2017 - családi játékokat újít fel a Microsoft

|

Jó látni, hogy a Microsoft nem csak a nagy címekkel, hanem kisebb, családoknak vagy gyerekeknek szóló játékokkal is foglalkozik. A most bejelentett játékok 4K és HDR támogatást is kapnak.

Hirdetés

Majdnem biztos, hogy nem a casual játékosok teszik ki a bevételek nagy részét, de kedves gesztus, hogy rájuk is gondolnak a kiadók és cégek. A Microsoft most három, családi játék felújított verzióját jelentette be, amik ősszel érkeznek, így remek ajándékok lehetnek karácsonyra.

Ezen három játék pedig nem más mint a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection, a Rush: A Disney Pixar Adventure és a Disneyland Adventures. Mindegyik cím 29,99 dollárba, 29,99 euróba (hiszen mint tudjuk, a dollár és az euró pontosan ugyanannyit ér...) vagy 19,99 fontba fog kerülni, attól függően melyik területen vásároljuk meg őket. További közös vonása a játékoknak, hogy Xbox Play Anywhere támogatással érkeznek, tehát eldöntetjük, hogy Xbox-on vagy PC-n játszunk majd.

A felújított verzió azt jelenti, hogy mindegyik fent említett cím támogatja a 4K felbontást, a HDR-t és a Kinectet is (ha még emlékszik valaki, hogy mi az). A bejelentés mellé egy nagy adag screenshot is érkezett, amelyek a felturbózott felbontásban készültek.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Rush: A Disney Pixar Adventure

Disneyland Adventures

Ha lemaradtál a Microsoft konferenciájáról itt megtekintheted az adást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)