Hirdetés

A világ legrealisztikusabb versenyjátéka az autónk szélvédőjén játszható

|

A Jaguar újítása versenyjátékká varázsolja az autóvezetést, ahol a szimulátorokban megszokott minden extrával találkozhatunk.

Hirdetés

Az idei év elképesztően erős lesz versenyjátékok terén, hiszen olyan címekkel játszhatunk majd, mint a Project CARS, a Forza Horizon 2, a GRID Autosport, a DriveClub, vagy épp a The Next Car Game. A fejlesztők minden esetben megpróbálták összehozni a lehető legrealisztikusabb játékélményt, a Jaguar azonban mindenkinél valósághűbb "játékot" hozott össze, még ha kicsit drágábban is.

Az autók és autósok modernizálása nem újdonság, hiszen az Apple CarPlay és az Android Auto már egy ideje borzolja a kedélyeket, a most bemutatott technológia azonban túlszárnyalja ezeket. A program teljes HUD-ot vetít a szélvédőre, amelyen minden fontos adatot figyelemmel követhetünk, de olyan extrák is megtalálhatóak benne, mint az ideális ív kirajzolása, vagy épp a mások teljesítményéből készített szellemautók. A témáról bővebben a PC World cikkében olvashattok.

Nektek hogy tetszik a megoldás, vezetnétek ilyen autót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)