Hirdetés

Az Angry Birds szárnyasai támogatják a gyerekek iskoláztatását

|

A Rovio Entertainment madarai egy nemes cél érdekében repkednek most, eldöntötték, hogy kiállnak a globális iskolázottság mellett.

Hirdetés

A World at School néven fut az a globális kampány, aminek az a célja, hogy a résztvevők minden gyermeknek biztosítsák az iskolába járás és a tanulás jogát.

Ebbe az összefogásba csatlakozott be a Rovio Entertainment az Angry Birds franchise segítségével, méghozzá egy bajnoksággal. Az Angry Birds Friends játékban meghirdetett versengéssel arra bátorítanak mindenkit, hogy támogassák az #UpForSchool petíciót, ezzel azoknak a gyerekeknek segítenek, akik úgy érzik, joguk van ahhoz, hogy tanuljanak, még sincs biztosítva számukra a lehetőség. Peter Vesterbacka szerint a Rovio teljes erőbedobással támogatja a kampányt, az Angry Birds rajongótábor elég nagy ahhoz, hogy sok emberhez eljusson az információ erről a megmozdulásról. 

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)