Hirdetés

Gamescom 2016 díjak - tarolt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild

|

Kiosztották a gamescomon a legjobb játékoknak járó díjakat, a Zelda-franchise készülő legújabb darabja pedig többet begyűjtött közülük. Mutatjuk a további díjazottakat is.

Hirdetés

Már az idei E3-on is hatalmas sikert aratott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, és ez a gamescomon sem volt másképp. A Nintedo jövőre megjelenő játéka több szakmai díjat is bezsebelt a kölni expón.

Az open world  Breath of the Wild nem csak a Best of Gamescom címet tudhatja magáénak, hanem a legjobb Wii U konzolos játék díját is begyűjtötte. A legjobb PC-s és PS4-es játék díját a Ubisoft Montreal vikinges-szamurájos-lovagos keveréke, a For Honor, a legjobb Xbox One cím díját pedig a Rare kalózos kalandja, a Sea of Thieves kapta meg. Mindegyik játék a következő évben fog várhatóan megjelenni. 

A jelentősebb díjak közül a legjobb indie játéknak járó Gamescom Indie Awardot a Bandai Namco Little Nightmares-e, a legjobb akció és a Gamescom's Consumer Award díjakat pedig a már nagyon várt Battlefield 1 kapta.

Aki kíváncsi a gamescomon kiosztott számos díj nyertesei, az esemény hivatalos honlapján megtalálja a teljes listát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)