Hirdetés

Hogyan befolyásolják mindennapjainkat a videojátékok?

|

Az UtánaJártunk csatorna videósai körbejárták a gamification fogalmát, és minket is megkérdeztek arról, hogy hogyan is befolyásolják mindennapjainkat a videojátékok.

Hirdetés

A YouTube-on tevékenykedő UtánaJártunk csapat videós kutatást végzett arról, hogy milyen a közvélekedés a videojátékokról, hogy mennyit játszik az utca embere, hogy mennyi női játékos szaladgál odakint, és kiderítették mit is jelent a gamification. Az utcai kérdezgetés után, hozzánk is becsöngettek, hogy kiderítsék, a játékújságírók életét, párkapcsolatára milyen befolyással van a játékok iránti szeretet. A kérdezgetésnek meglett a haszna, a lenti videó kiválóan sikerült, így feltétlenül ajánlanánk megtekintésre!

Ha tetszett az epizód nézzetek körül a készítők csatornáján, vagy látogassátok meg Facebook oldalukat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)