Hirdetés

Human Resource Machine - ez lesz az első programozó szimulátor?

|

A Little Inferno fejlesztőinek legújabb játéka megtanít arra, hogyan lehet egy irodában programozással teljesíteni a feletteseink által kiadott feladatokat.

Hirdetés

A Tomorrow Corporation csapatának köszönhetjük a World of Goo és a Little Inferno játékokat, most pedig azt szeretnék elérni, ha a felhasználó a programozás alapjainak segítségével szórakozna játék közben.

A Human Resource Machine leginkább a puzzler műfajba határolható be, ahol egyszerű parancsokkal kell maradéktalanul teljesítenünk az imádott főnökeink által kiszabott feladatokat egy szimpla irodai alkalmazott bőrébe bújva. Annak érdekében, hogy jó munkaerőnek bizonyuljunk, számtalan feladványt kell megoldanunk a lehető legáltalánosabb programozási parancsokkal. A logikai fejtörőkre azonban nincs tetszés szerint beosztható időnk, ugyanis jönnek a gonosz robotok, akiknek feltett szándékuk, hogy megfosszanak minket a beosztásunktól. Emiatt nem csupán helyesen, hanem gyorsan is kell gondolkodnunk, mert ha lejár az idő, akkor a masinák nyernek.

Mit gondoltok, érdemes lesz kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)