Hirdetés

Mini Metro - a tömegközlekedés fáj, de lehet játék is

|

Egy kedves kis logikai játék bukkant fel a Steamen, ahol egyszerű eszközökkel kell egy komoly kihívást leküzdeni. Az utazók elégedetlenségét.

Hirdetés

Mike Rose szeret érdekes játékokat bemutatni. Egyik frissen feltöltött videójában a Mini Metro című érdekes kis puzzle-t próbálta ki. A meglehetősen egyszerű program jelenleg a Steam Early Access keretein belül tölthető le.

Egyetlen dolgunk, hogy boldoggá tegyük az utasainkat, de ha valaki hallott már pesti lakost a metróról beszélni, akkor tudja, hogy ez bizony nem könnyű feladat. Folyamatosan figyelnünk kell arra, hogy ne legyen túl hosszú az út, ne legyen túl sok kocsi egy vonalon, a víz alatt futó alagutak biztosítva legyenek és még ezer dologra, hogy az utasok hétköznapjait megkönnyítsük.

Ha megtetszett a játék, akkor a Steamen keresztül letölthetitek 6,99 euróért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)