Hirdetés

Cooler Master házak és más nyeremények a GameStar táborban!

|

A GameStar Tábor 2015 arany fokozatú támogatója a Cooler Master, aki két gépházat és három egyéb ajándékot is felajánlott a résztvevők számára.

Hirdetés

Másfél hónap múlva itt a GameStar Tábor 2015, végre levonulhatunk Velencére a 60 táborozóval és a GameStar különítményével, és elkezdődhet a játék, a fürdőzés és persze a versenyzés többek között az ASUS, a Gémklub és a Cooler Master értékes nyereményeiért.

Előbbieket már láthattátok (ha még nem, a linkekre kattintva megnézhetitek), de az utóbbi sem kutya; a Cooler Master a következő nyereményekkel készül a táborra:

2 db Cooler Master N200 gépház

 

3 db Cooler Master STORM Devastator MS2K gamer egér

Ha valaki elég ügyes, akár többet is nyerhet ezek közül, és szinte egy új PC-vel térhet haza. Hamarosan nagy meglepetésekkel is jelentkezünk, figyeljétek továbbra is a GSO-t és a GameStar tábor aloldalt!

További információk

GameStar tábor aloldal: Ide katt!

Facebook esemény: Ide katt!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)