Hirdetés

Évértékelő 2015: ahogy Réku látta

|

Ma olyasvalaki következik, aki nem csak szerfelett csinos, de mentálisan is igen acélos, és mindannyian örülünk, hogy ismerhetjük.

Hirdetés

Ha van valaki, aki kedvességből, bátorságból, tűrőképességből és tartásból példát mutathat bárkinek, akkor az Réku, és ez az első olyan pillanat, hogy még akkor sem tudnánk gonoszkodó felvezetést írni, ha szándékosan szeretnénk. Következzék most az idei GameStar Tábor háziasszonya, aki szerint a gumicukor csak akkor jó, ha színtelen, hagyományosan erjesztett gabonából vagy burgonyából készült égetett szeszbe áztatjuk. Jöjjön Réku, aki olyan neveket adott a mostani cikkben szereplő képeinek, hogy "hülye liba", meg "lábatlankodás Pesten", egyébként pedig annak ellenére, hogy ő a mi kis terminátorunk, akad a szerkesztőségben olyan ember, akit simán otthagy lépcsőmászásban. 

2015 a hatalmas kontrasztok éve volt számomra. Egekbe szökő és Mariana-árokba mélyedő hullámokban volt részem, a következő sorokban ki is fejtem tömören a miérteket. Kezdjük először a szomorkásabbal, hogy a végére maradjon a pozitívum és boldog mosollyal távozzunk a gép elől. Ígérem, a szakállas vicceimet is visszábbveszem a kedvetekért.

Mi volt a legrosszabb élményed 2015-ben?

2015 január elsején egy nagyon nehéz fogadalmat tettem: nem fogok panaszkodni többet. Akármilyen lelki fájdalmaim, akármilyen testi hiányosságaim vannak, ezentúl változtatok az életemen és mint egy cuki, öreg buddhista, csak a szépet és a jót látom meg a világban. Mondanom se kell, hogy ez egy kutya nehéz fogadalom volt, mivel talán tudjátok, hogy tavaly nyáron amputálták a bal lábam, autóbaleset következtében. Azt hiszem, ezt a részét már sikerült megemésztenem. A panaszok okai igazából a régi energikus életem és a mostani "nyugdíjas" élethelyzet közötti ordító kontraszt. De mindig eszembe jut a jó öreg Yoda mester tanítása: Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! Szóval ehhez hűen harcolom meg a mindennapjaimat, a régi lelkülettel és egy újonnan elsajátított skillel: az életszeretettel.

Mi volt a legjobb 2015-ös élményed?

Nem akarok csupán csak egy momentumot kiemelni, mert olyan mérhetetlenül sok boldog és inspiratív pillanatban volt részem ebben az évben, hogy most is mosolygok, ahogy ezeket a sorokat pötyögöm. Fantasztikus élmény, hogy minden nap JÁRNI TUDOK. Igen, hogy megvan mindkét lábam, ugyan az egyik mesterséges, de legalább van! Hatalmas élmény, hogy ki tudok kelni az ágyból (és nem tudok bal lábbal felkelni, haha), hogy el tudom viselni a fájdalmakat, hogy még rengeteg erő van bennem. És a legfontosabb, hogy a cyborg életből még divatot is lehet csinálni. Íme: robotlany.blog.hu 

Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2015-ben?

Őszinte leszek: távol voltam az utóbbi évben a GS-történésektől. Viszont pár napja valahogy rábukkantam a régi Tomb Raider Reborn fotósorozatunkra. Hűha, micsoda büszeségtől hízott a májam a képek láttán! Általában nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de erre most az egóm is rábólintott. És meg is egyeztem vele, hogy tavasszal is csinálunk egy újabb Lara Croft-os fotózást, immáron a "cyborg Lara" original verziót. Endre, készítsd a produceri mivoltad! (A micsodáját? - RG)

Mi volt a legkellemetlenebb GSO-s élményed?

Kellemetlent nem tudok említeni, és ha lenne, akkor sem tenném, hisz szeretem a csapatot, az olvasókat, a GameStar szellemiségét. Make love, not war.

Melyik volt 2015 legrosszabb játéka, és miért?

Jöhet a megkövezés, és a sértődés, de nem bírom elviselni a Mortal Kombat X-et. Elismerem, hogy menő a grafika, hiperlazák karakterek, Kitana még a megszokottnál is szexibb, de… Láttam az elmúlt egy évben bőven durva dolgokat, sérüléseket és halált is, nem hiszem, hogy bármikor jó érzéssel töltene el a hentelés vagy a brutalitás ezek után. Nálam az AC féle vérengzés a limit, amelyik játék ezt megugorja, azzal összekötöm a bajszomat. Hiába minden, csak lányból vagyok.

Szerinted melyik 2015 legjobb játéka és miért?

Ha nem a Rise of the Tomb Raider a válaszom erre a kérdésre, akkor bújjak el az ágy alá. Micsoda zseniális ötlet ez a Szibéria és a cuki, dühöngő macik! Nem titok, hogy abban lelem legnagyobb élvezetem egy játékban, ha elhagyatott völgyeket kell felfedezni, susnyásban kell rejtőzködni, vadállatokkal és a természet gyilkos erejével kell felvenni a harcot. Egy pár gameplay alapján ez már adott lesz, megvárom a PC-s megjelenést, mert valahogy csak nem sikerül hozzászoknom a konzolhoz. Isten látja lelkem, folyamatosan próbálkozom! 

Kik a kedvenc kommentelőid a GSO-n?

Minden elfogultsággal mondhatom, hogy a GS táborozók állnak a legközelebb a szívemhez. Tessék táborba jönni 16-ban is,és ha eddig nem tettétek, most hajrá! RG majd megmutatja Nektek, milyen az igazi ereszdelahajam! (Vagy ereszdelazegerem, ha már - Paca)

Mit vársz 2016-tól?

Még több energiát és mobilitást. Januárban szerelik a lábkészítő műszerészeim a térdem vázát, hogy picit kényelmesebb és szebb lehessen a járásom, és tovább tudjak lépni egy szintet. Mert a műlábasdiban is van Level-up!

Van-e újévi fogadalmad?

Főleg az, ami az előzőleg. Nem panaszkodni, megoldani. Sosem voltam egy elveszett bárányka, és az utóbbi egy évben bebizonyosodott, hogy tényleg túlélőnek születtem, a doki is megmondta. Úgy látszik, ez a Lara szerep már szorosan összekapcsolódott velem, és ez így is van jól. Ismét jelen akarok lenni a főbb GS rendezvényeken és a PlayIT-en, interjúzni, konferálni és csinálni a műsort a színpadon, ahogy eddig.
További fogadalmam, hogy újra edzeni akarok, szálkákat gyúrok, és ismét futok, immáron egy speckó "Pistorius-lábbal."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)