Hirdetés

GameStar Battle Royale tábor - ugorj le Velencére!

|

Megígérjük, hogy mindenki életben marad, de azt is, hogy néhányan nagyobb jutalmakkal távoznak, mint mások. 2019-ben újra lesz GameStar tábor, új programokkal, új élményekkel!

Hirdetés

Nem csak azért várjuk a nyarat, mert akkor van az E3 és a gamescom, valamint végre jut időnk a tavaszi szezon kimaradt játékainak pótlására, hanem azért is, mert eltölthetünk veletek egy hetet Velencén, sok-sok közös játékkal, hajnalba nyúló beszélgetésekkel.

Hirdetés

2019-ben július 21. és 27. között lesz a GameStar tábor, melyet ezúttal a battle royale szelleme jár át. Nem kell majd azért küzdeni, hogy egérhez és billentyűzethez jussatok, de a partnereink által felajánlott legértékesebb nyereményeket bizony csak azok vihetik el, akik diadalmaskodnak (de legalábbis jól teljesítenek) a videojátékos és szabadtéri versenyek során. Ne ijedjetek meg: senki nem távozik üres kézzel. Persze attól, hogy a fő téma a battle royale, és nagy szerep jut a Fortnite-nak, a PUBG-nek, a CoD: Blackoutnak, még ugyanúgy fogunk CS:GO-zni, CoD 4-ezni, Rainbow Six: Siege-ezni, FIFA-zni, PSVR-ozni (Beat Saberben már melegítünk), meg épp ami akad; lehet, hogy a FlatOut 2 is előkerül, vagy egy jó Quake 3 Arena, illetve mindenféle társasjátékokkal is készülünk. 

Biztos, ami biztos, ezúttal is megválaszoljuk a gyakori kérdéseiteket, de ha bármit szeretnétek még tudni, írjatok nekünk Facebookon!

Mikor és hol lesz a tábor?

2019. július 21-27. Velence, IFI szálló (2481 Velence, Tópart utca 51.)

Érkezés vasárnap (ebédet már kaptok), távozás szombaton (reggeli még jár).

Mi a jelentkezési határidő?

2019. július 12. Ezt követően már nem tudunk jelentkezést fogadni.

Mennyibe kerül a részvétel?

61 900 forint (az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, a napi háromszori étkezést, a szállást, az internet- és áramhasználatot, valamint a terembérlést).

Kapok ott gépet, vagy vigyem a sajátomat?

Javasoljuk, hogy ha megoldható, hozz saját PC-t. Természetesen konzolt is hozhatsz, de ne felejts el monitort vagy tévét pakolni mellé! Amennyiben nem tudod megoldani, az sem feltétlenül baj: a szerkesztőségi konzolok is jönnek velünk, a versenyekbe bárki bekapcsolódhat (versenyek idejére mindenkinek biztosítunk gépet), versenyen kívül pedig szabad a játék!

Hányan leszünk?

60-70 fő fér be kényelmesen a nagyterembe (ez zárható, idegen nem fér az itt tárolt gépekhez). Ehhez még hozzácsapódik a 10-12 főből álló GameStar stáb is.

Van korhatár?

Igen, van: csak 14. életévét betöltött táborozót tudunk fogadni. 

Milyen játékokkal lehet majd játszani?

Ez a béke szigete, tökéletesen megfér egymás mellett a konzol és a PC. FIFA és klasszikus CoD minden évben van, idén talán egy kisebb battle royale összecsapásra is sor kerül, de minden mehet, amit hoztok. Lesznek ismeretlen, de szórakoztató indie játékok is.

Hol kaphatok bővebb tájékoztatást? Hol tudok jelentkezni?

Jelentkezni ezen az aloldalon keresztül lehet. Amennyiben van, amit nem válaszoltunk meg, keresd bátran Kovács Judit kolléganőnket e-mailben (jkovacs@project029.hu) vagy telefonon (06-1-577-4373)

Találkozzunk a táborban, isteni lesz!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)