Hirdetés

Ezt kapják a GameStar Battle Royale tábor leggyorsabb jelentkezői!

|

Mint minden évben, úgy most is extra ajándékkal gazdagodhatnak, akik hamar bebiztosítják helyüket a táborra.

Hirdetés

Az élmények mellett az ajándékokért is érdemes eljönni a GameStar táborba - aki volt már, az ezt jól tudja. Az üdvözlőcsomag a leggyorsabb befizetők számára most is többet tartalmaz.

Hirdetés

Az első húsz olyan jelentkező, aki a tábordíj átutalásával bebiztosítja helyét, egy Trust GXT 333 Goiya Gaming Headsettel lesz gazdagabb. A fejhallgató könnyű, kényelmes, jól szellőzik, és jack csatlakozójának köszönhetően PC-vel és konzolokkal egyaránt használható. A mikrofon forgatható és lecsatlakoztatható, illetve jár hozzá egy extra kábel, melyen szintén található egy miki. Ha valaki utcán hordaná a fülest, így kevesebb szemöldökráncolással számolhat.

A GameStar Battle Royale táborról mindent, amit első körben tudnotok kell, megtaláltok itt. Jelentkezzetek hamar, a helyek gyorsan fogynak!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)