Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a GameStar Táborban

|

Sokunk számára különleges hétvége ez, hiszen már a GameStar táborról fog szólni. Az már biztos, hogy új szintre fejlesztjük jártasságunkat a Mortal-FIFA bajnokságban.

Hirdetés

mazur - Sajnos csak pénteken tudok csatlakozni a Nagy Fináléhoz, de akkor azt hiszem a Mady által sok év alatt tökélyre fejlesztett só-Tequila-citrom zsonglőrködés lesz az egyetlen játék, amire rámozdulok. Persze mértékkel.

HP - Én nem sokkal a tábor mellett nyaralok majd éppen, ezért szeretnék rendszeres vendég lenni arrafelé, és nagyon reménykedem, hogy lesz Forza Horizon vagy GT5 móka kormánnyal, esetleg egy kis élő The Last of Us végigjátszás (Mocsy suttogott ilyesmiről), illetve az esti Rock Band vagy Guitar Hero random fiúbandázástól sem riadok vissza, ha olyan a helyzet. De a legnagyobb kihívás az lesz, hogy végre ne a GSO-t nézzem, hanem mondjuk azt a világot, ami a monitor mellett látható. Állítólag szép.

Szonja - Na, még utoljára egy kis Final Fantasy XIV béta, de sajnos jövő hét végén már kénytelen leszek valami mást választani. Bár a lányom nagyon nyüstöl, hogy pakoljuk elő a hangszereket egy kis guitar herozáshoz, szóval az is lehet, hogy rövid időre beadom a derekam, és mi meg family bandet alapítunk, csak hogy szolidarítsunk kicsit szegény táborozókkal:)

Sophiaso - Bár csak hétvégére megyek a táborba, igyekszem többféle stílusból is levinni játékokat. A Just Dance 4 és a Kung-Fu High Impact, úgy érzem, alapkellék lesz, emellett a Worms Revolution, a Borderlands 2, a CoD: Black Ops 2, a SoulCalibur IV, valamint az Epic Mickey 2 jönnek még velem, biztos, ami biztos alapon.

Eprespuszedlee - Épp egy céges rendezvényen vagyok hivatalból (légy áldott Wi-Fi), de holnap rágyúrok a Mortal Kombatra, hogy ne maradjak alul, ha valaki a táborban véletlenül kihívna egy f2f párbajra. Elöljáróban csak annyit, hogy kontrollergyilkos a művésznevem és vért akarok.

 

RG - Úgy szokott ez lenni, hogy elviszem a gépemet, aztán az első napon odáig jutok, hogy valamilyen játék címképernyője díszeleg rajta reggeltől estig, a másodikon a Windows asztal, a harmadiktól kezdve pedig be sem kapcsolom. Ugyanakkor a tavalyi tábor lehetőségeiből kiindulva reménykedem egy kis FIFA XX-ben, mégpedig a többiekkel tavaly művészi mélységekbe züllesztett favágó ligában. Szabadjon ismét felidéznem egy évvel ezelőttről az egyik meccs legszebb mondatát, mikor is őszinte felháborodással ugrottunk Endrének, mondván, "a góljaiddal megölöd a meccset". De nem fosztom meg magam az éneklős és műhangszereket püfölős élvezetektől sem, mint ahogyan egy jó kis pálink...ásványvizezéstől sem riadok vissza. És végül, de nem utolsó sorban említeném a Zen Pinball HD-t, melyet Androidon nyomok és teljesen függővé tett, bár amikor a "ball locked" helyett "all f*cked"-et véltem hallani, akkor elgondolkodtam az idő múlásán.

Paca - Annyit megígérhetek, hogy a dobok mögül csak nehezen lehet majd kirángatni, de persze szívesen elveretem magam Mortal Kombatban vagy Injustice-ban is, a nyugtató tudat, hogy a Rock Band és a Guitar Hero mindig visszavár, feledteti velem a bút.

Gyu - Amit biztosan magammal viszek, az a MineCraft lesz, egy kis építgetés mindig jól jön. Azon kívül Guitar Hero környékén is tuti ott leszek, egy kis éneklés nem áll tőlem távol sosem. Ez évben senkinek sem leszek méltó ellenfele FIFA-ban, ugyanis a FIFA 13-al talán ha egy órát játszottam összesen. Egy-két retró cím és indie játék tuti lesz nálam :) MMO-król azt hiszem le kell mondanom, a tábor sosem a gyors internetelérésről volt híres.

Daev - A játékaim nagy része éppen úton van a GameStar tábor felé, úgyhogy én most letöltöttem a The Incredible Adventures of Van Helsinget, amit Julcsival együtt fogunk végigjátszani. A Neocore-os srácok pakoltak bele kontentet rendesen, úgyhogy ez valószínűleg az egész hétvégét kitölti majd. Szombat este viszont rárepülünk a városra, hogy úgyhogy egy kis túlélős FPS is várható.

Nightwolf - Az egeret és a klaviatúrát most futócipőre és húzódzkodásra alkalmas helyekre cseréltem – főleg a hétvégén. Az évekig tartó punnyadás miatt olyan lett az alakom, mint a Zwack Unicumos üveg, így most büntetem a testem. Edzés közben néha sírok a fájdalomtól… Nem kicsit, nagyon! Nem gond, legalább így is folyadékot vesztek. Azért a tábori Mortal Kombat összecsapásokra készülgetek… Nem kicsit, nagyon!

Szada - A tábor alatt a Hírezés című, igen addiktív játék pályáin próbálom majd átverekedni magam, vélhetően olyan bossokkal az adott map végén, mint Daev és Paca, míg a befejezés előtt a főbossot, HP-t kell legyűrnöm, ami nem is lesz olyan nehéz, mint elsőre tűnik, ha zombinak öltözöm. Viccet félretéve, kölcsönkaptam a Deadpool című jóságot egy próbakörre és ez a lökött Marveles kölök egyből elcsavarta a fejem, no nem úgy. Bár a játékmenetet már milliószor láttam, a humor mégis kárpótol mindenért!

kacor - Tiny Thief, XCOM: Enemy Unknown, és Home. Újabban csak iOS játékokra van időm sajnos. Bár van miből válogatni.

Hunter - Először FIFA-ban majd SoulCaliburban szenvedtem megalázó vereséget, de remélem, ezeket majd feledteti a Dungeon Siege III party, amit már előre elterveztünk Chavával. Emlékeim szerint egy nagyon jó kis akció-RPG volt az, egy kis társasági hentelésre éppen alkalmas. Aztán ha megmentettük a világot jöhet majd egy kis Dishonored és Crysis 3.

Különleges vendégünk Eric Osborne, a Bungie közösségi menedzsere

"Itthon lesz az anyósom a hétvégén, szóval az életben maradás lesz a fő játék, viszont ha lesz egy kis időm, akkor a The Last of Us multijának adok majd egy esélyt. Sok jót hallottam már róla és ismerek is egy pár derék srácot, akik dolgoztak rajta. Illetve még mindig nem sikerült belemásznom a Guacamelee!-be, és a FarCry 3 Blood Dragon is ott van még, úgyhogy van bőven opcióm, ha valami könnyedebb (vagy cyborgosabb) kikapcsolódásra vágynék."

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)