Hirdetés

GameStar LIVE karácsonyi adás: felvételről

|

Popcorn bekészít, szaloncukor alágyújt: itt az idei utolsó GS LIVE! (plusz GameStar túlélőtábor)

Hirdetés

Epic Mickey teszt, nintendo.hu launch, karácsonyi bo-lon-dé-ri-a: sok finomság várt titeket a GS LIVE idei utolsó adásában, amit feltöltöttünk mindenhova, ahova csak tudtunk (kivéve a jó kis myshowroomot, oda majd holnap).

Persze nem csak Epic Mickey teszt a világ, az újfiúk: Endre (aki mostantól Flatline és aDaM jobbkeze lesz, mert szintén a videós stábot erősíti), Nightwolf valamint Lacisan (aki Endre jobbkeze lesz) összedobtak egy kis vidit, hogy ők hogyan készültek a munkakezdésre a GS-nél. Az adás végén ezt is megnézhetitek, szerintem megéri.

És akkor itt a felvétel (youtube nincs, mert szerinte elloptuk a Ubisoft tartalmát, mert ugye vannak játékvideók a műsorban L-O-L):

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)