Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - a 4. nap összefoglalója

|

Ellátogattak hozzánk az FSP Europe képviselői, Dudu, Nightwolf és RG összevesztek azon, hogy melyik a legjobb GRID (és sajátosan rendezték), és hajnalig ültünk a mólón, elmélkedve az élet nagy dolgairól.

Hirdetés

Egy egészen szürreális élményben lehetett részük a GameStar Tábor 2014 lakóinak, ugyanis délelőtt megérkezett hozzánk az FSP.Europe három képviselője, és felajánlottak két tápot, melyek egyikéről itt olvashattok bővebben.

Ez önmagában még nem szürreális, de ha hozzátesszük, hogy ezért egy oroszlánmaszkos sráccal kellett lefotózkodniuk, majd a lehető legtöbb like-ot gyűjteniük, mindjárt más a helyzet. Szavazzatok a képekre egy tetszikeléssel, megérdemlik a srácok. És ha már arra jártok, az FSP oldalára is küldjetek szeretetet.

Emellett tegnap is versenyeztünk, a Trials Fusion volt terítéken, és bár a GRID Autosportot is beterveztük, az alábbi videóban láthatjátok, miért halasztottuk mára. Még nem rendeztünk le egy vitát sem utcai versenyzéssel, itt volt az ideje.

Korábbi összefoglalók:

0. nap

1. nap

2. nap

3. nap

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)