Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - a 6. nap összefoglalója

|

A GameStar Tábor 2014 kapui szombaton bezártak, de pénteken még méltó módon elbúcsúztattuk a nyár legjobb hetét.

Hirdetés

Mint mindig, úgy idén is fantasztikus volt a GameStar Tábor 2014, és a "fantasztikus" szó nem is fejezi ki eléggé, mennyire jó volt újra összegyűlni a Velencei-tó partján.

Miközben hiányoljuk a srácokat, gyűjtögetjük az emlékeinket és újranézzük az elmúlt egy hét videóit (amit egyébként mindenkinek erősen ajánlunk), fejben már pörgetjük a jövő évi tábor terveit, meg persze készülünk a következő GameNightra, ami remélhetőleg táboros újraegyesülés is lesz. Az utolsó nap videójában vágóképeket láthattok arról, hogy mit csináltunk napközben, megnézhetitek a nyereményektől roskadozó asztalt, a rettenetes izgalomban lévő és a frissen átvett nyereményektől mérhetetlenül boldog táborozókat, egy kis társasjátékozást, és láthattok néhány interjút a tábor szervezőivel és azokkal, akik csak egy napra, a záróestére jöttek le. Mindenképp, különösen ajánlott megnézni.

Jövőre is lesz ám GameStar tábor, de még korai a folytatásról beszélni, részletekkel 2015 áprilisa-májusa környéként térünk vissza. A tábor nem lehetett volna ilyen szponzoraink nélkül, akiknek újfent köszönjük a rengeteg felajánlott nyereményt. Találkozzunk jövőre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)