Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - az 5. nap összefoglalója

|

Az utolsó előtti összefoglalóhoz érkeztünk, a GameStar Tábor 2014 holnap véget ér. Addig viszont meséljenek a táborozók arról, hogyan érzik magukat itt.

Hirdetés

A cikk megírásának pillanatában délelőtt fél 11 van, és összesen 15 táborozó van ébren az 50-ből. Velencén ilyenkor mindig más időzóna szerint szórakozunk.

A hajnalba, reggelbe nyúló beszélgetéses egyveleg csak egy része volt a tegnapi - és hogy korrektek legyünk, egy kicsit a mai - napnak. Lezajlott egy GRID Autosport verseny, amit este egy Just Dance-szel fejeltünk meg, a döntőből a videó végén láthattok egy részletet. Emellett körbekérdeztünk, hogy ki hogy érzi magát, hanyadik tábora ez, mit csinált a táborban, de ezek az interjúk mások, mint a tavalyiak. Letöltöttük a Destiny bétáját is, csak 6-8 óra kellett hozzá. Ma egy záróbulival, egy Call of Duty 4, egy Pinball FX 2 és egy ping pong versennyel, valamint némi wakeboardozással fejeljük meg az ismét emlékezetes és fantasztikus GameStar Tábort, holnap pakolunk és indulunk haza, de a mai nap összefoglalóját még időben megkapjátok. Ez most még nem a szomorkodás ideje, nézzétek meg a videót.

Korábbi összefoglalók:

0. nap

1. nap

2. nap

3. nap

4. nap

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)