Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - nyerd meg a Gigabyte G1.Sniper 5 gamer alaplapot!

|

Két kiváló videókártya után most jöjjön egy profi gamer alaplap, ami alig három hónapja van a piacon, de egy táborozó a GameStar táborból ingyen hazaviheti.

Hirdetés

Egy hét múlva ilyenkor már két versenyen túlleszünk, ugyanis a GameStar Tábor most vasárnap, július 13-án kezdődik!

Lassan az utolsó helyek is betelnek, aki szerdáig nem adja be a jelentkezését, sem a Sapphire Dual-X R9 280 3 GB-os, sem az MSI GTX 760 Twin Frozr OC 2GB-os videokártyáját nem nyerheti meg, nem beszélve a rengeteg más hasonlóan értékes nyereményről, amiket még bemutatunk nektek a héten. Ma a Gigabyte G1.Sniper 5-ös gamer alaplapját ismerhetitek meg a GameStar Tábor blogon.

Tehát szerdáig van lehetőségetek beadni a jelentkezést, ezután sajnos nem áll módunkban új jelentkezéseket fogadni. Íme a legfontosabb tudnivalók:

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

Facebook event: ITT!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)