Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - így készül Mocsy (videó)

|

A GameStar magazin főszerkesztője, a GameStar Tábor főszervezője, a GameStar szerkesztőségének legfontosabb tagja, Mocsy mondja el nektek, mivel készül a táborra, és bemutat egy trükköt is, amit ne próbáljatok ki otthon.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor mazur bemutatott egy tigrisbukfencet? Bizony, ez már közel öt éve volt, és most Mocsy is megkísérel egy olyan trükköt, amit előtte még senki nem próbált.

Emellett mindent megtudhattok egyet s mást magáról a táborról is, a nagy főszerkesztő elmondja, ő mit hoz Velencére, hogy mikor kezdődik a tábor, és hogy hány lány jelentkezőnk van eddig. Meglepően, mondhatni sokkolóan nagy ez a szám! Na de elég a bulvárból, nézzétek meg a videót hamar. 

Vészesen fogynak a helyek, már csak nagyjából tíz betöltetlen hely van, úgyhogy siessetek a jelentkezéssel!

Minden, amit tudnotok kell:

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

Facebook event: ITT!

További videók a szokott helyen, YouTube csatornánkon, tessék követni:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)