Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - így készül RG (videó)

|

Közeledik a nyár legjobb hete, így Szegeden is nagy a készülődés. RG megmutatja, milyen a kőkemény fizikai felkészülés, a spontán tüntetés és a menekülés, illetve a halálfélelem egy repülőben.

Hirdetés

Volt ugyebár Wolfi és EndreMan agyamat páros lábbal megtaposó, szellemi szintet randira hívó, majd másnap korán reggel lelépő és soha többet nem telefonáló videója (remélem elég világos képeket használok), az ember pedig reménykedik abban, hogy Szegeden azért mégis minden kicsit jobb.

RG is gőzerővel készül a GameStar táborra, tartsatok most vele - végül egy egészen extrém menekülést is láthattok, és daev is megkapja a magáért a GameNight miatt...

Megint gazdagabbak lettünk. És most következzen minden, amit tudnotok kell.

Minden, amit tudnotok kell:

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

Facebook event: ITT!

Ha pedig akartok még videókat látni tőlünk, akkor érdemes YouTube csatornánkat követni vakon:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)