Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - mi táplálja majd a győztesek gépeit?

|

Miközben a versenyzők az arénákban tomboltak egyszer csak megjelent az FSP delegációja, akik két táppal is hozzájárultak a nyereménykosárhoz.

Hirdetés

Akinek nincs elég erő a gépében az most már megküzdhet az FSP egyik kiváló tápegységéért a GameStar Táborban, a másikat pedig a Facebookos nyereményjátékunkon való győzelemmel viheti haza.

Az FSP Hyper 700-as egységek kiváló alapot szolgáltatnak minden géphez és ellenállnak is a nyári hőségnek köszönhetően a rájuk erősített 12 cm-es ventilátornak, ami kiválóan hűti a házban rejlő 700 wattos szörnyeteget. Az eszközről és a nyereményjátékról a GameStar Tábor blogon olvashattok. Elmondjuk még egyszer: csak az egyik tápot kapják a táborozók, a másik könnyedén a tiétek lehet.

Köszönjük a felajánlásokat minden szponzorunknak!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)