Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - íme az első nyeremény, egy 3 GB-os videokártya

|

A GameStar Táborból senki nem távozik üres kézzel, és egy szerencsés táborozó egy Sapphire Dual-X R9 280 3GB-os videókártyával térhet haza.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de jövő héten kezdődik a GameStar Tábor, és már kevesebb mint tíz hely maradt, úgyhogy aki szeretne jelentkezni, siessen, mert ezek is gyorsan betelnek. A jelentkezésről minden infót megtaláltok a cikk végén, most inkább arról mesélünk nektek, hogy miért lesz érdemes harcba szállni.

A GameStar Táborban minden évben értékes nyereményeket osztunk ki azok között, akik a legjobban teljesítettek a versenyek során. Az elkövetkezendő napokban elmeséljük nektek, hogy milyen nyereményekre számíthattok, és a sort mindjárt egy ütős darabbal nyitjuk: a Sapphire felajánlásából egyvalaki egy Sapphire Dual-X R9 280 videokártya boldog tulajdonosává válhat, ami 3 GB VRAM-mal biztosítja, hogy minden jelenleg piacon lévő játék ultra részletességgel fusson. Egy elég morcos szörnyetegről van szó, minden további részletet megtaláltok a GameStar Tábor blogon.

Szeretnéd hazavinni? Akkor jelentkezz a 2014-es GameStar Táborba, de ne feledd, hogy a helyek már szinte beteltek, és a jelentkezést jövő hét szerdán lezárjuk.

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

Facebook event: ITT!

Na, ki fogadná el szívesen?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)