Hirdetés

GameStar tábor 2015 - 0. nap összefoglaló videó

|

Megérkeztünk, kipakoltunk, és most ti is megnézhetitek videón, hogyan készült a 2015-ös GameStar tábor.

Hirdetés

Tegnap délkörül kényelmesen ledöcögtünk Velencére, hogy egy jól megérdemelt ebéd után biztosítsuk a megfelelő körülményeket a GameStar tábor 2015 résztvevőinek, akik egyébként mostanra már szinte mind egy szálig megérkeztek.

Teszteltük a hálózatot, telepítettük az általunk hozott gépeket, összeállítottuk az ASUS asztalát, melyen modolt PC-ket lehet megcsodálni minden szögből, a Guitar Herót, a Just Dance-et, a PlayStation 4-et a kooperatív és kompetitív játékokhoz, kikészítettük az ASUS és más partnereink által felajánlott ajándékokból álló üdvözlőcsomagokat, és néztük a tegnapi Late Night Live-ot,  hogy lássuk lusta kollégáinkat, akik nem vették ki részüket a pakolásból. El is kell majd pakolni...  Ezt talán az utolsó videóban nézhetitek meg. A kulisszák mögötti csodálatos világ egy kattintásnyira van tőletek:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)