Hirdetés

GameStar tábor 2015 - 2. nap videós összefoglaló

|

Túl az első átjátszott éjszakán beindult az élet a GameStar táborban, és a határozottan kellemes idő a vízbe csábított minket. Az új GameStar magazintól pedig bugiztunk.

Hirdetés

A gépteremben már most, fél 9 után nem sokkal gatyarohasztó meleg van, és a hőmérséklettel fordítottan arányos mennyiségű táborozó - egy kicsit elhúzódott a tegnap esti Guitar Hero-s, Just Dance-es móka, úgyhogy a délelőtt a legtöbbek számára a pihenésről fog szólni.

A tegnapi nap összefoglalójából megtudhatjátok, mi történt azután, hogy mindenki összerakta a rendszerét, és elkezdte átélni a tábort (jelen pillanatban van egy számítógép, amiről nem tudjuk, hogy kié, mert kipakolása óta nem láttuk, hogy bárki is elé ült volna). Láthatjátok, mit tesz az emberekkel a legújabb GameStar magazin, és hogy mennyire bénán dob Ádám. Szerencsére a kamerát nem kell dobálnia, sőt.

A tábor további összefoglalóit megtaláljátok a GameStar tábor aloldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)