Hirdetés

GameStar tábor 2015 - 3. nap összefoglaló (videó)

|

Tegnap nagyon ment a rosszalkodás a GameStar táborban, mikor is Réku magához ragadott egy alkoholos filcet, egyébként meg mindenki le lett ragasztva. Csoda ez!

Hirdetés

Igazán szívesen idéznénk egy valódi klasszikust azzal kapcsolatban, hogy miként érezzük magunkat ebben a nagy melegben, de nem tehetjük meg, mert HP vigyázó szemei lángot lövellve változtatnák hamuvá a jövőnket. Szóval maradjunk csak annyiban, hogy most sincs hűvösebb, mint tegnap, így a GameStar tábor 2015 nem csak a folyamatos játékról, hanem a testünk minden pórusán át történő izzadásos méregtelenítésről is szól.

De ne is nagyon szaporítsuk tovább feleslegesen a szót, hiszen vélhetően mindannyian a mozgóképes anyagra vagytok kíváncsiak, ami annak ellenére, hogy a banda fele hullafáradtság okán kimaradt belőle, nagyon jóra sikeredett, megközelítve a Nightwolf-féle "icc" kezdetű második napi anyagot

Ugye, látjátok, milyen kár, hogy otthon maradtatok, és nem pedig itt nyomjátok a jobbnál jobb játékokat, vagy rajzolnak nektek is alkoholos filccel bajuszt a Réku nevű tündéri lánykák. De, hogy ne csak óhajokról beszéljünk, említsük meg a versenyeket is, melyek minden egyes évben szerves részét képezik a GameStar táboroknak. Idén kimondottan hatalmas a terülj terülj asztalkám nyeremények tekintetében, ezért nem csoda, hogy őrületes érdeklődés van minden egyes címnél. Tegnapi nap folyamán a Nidhogg csodában tehették próbára magukat az ülő sportok kedvelői, míg a zenei identitású táborimádók a Guitar Hero (jobbára) műanyag és (nyomokban) fa hangszerei közé csaphatták a húrokat (valami hibádzik ebben a mondatban, de mégis, mi?). Ma sem maradunk megmérettetések nélkül, hiszen a benzinvérű fiatalok a Project CARS-ban, míg a Fred Astaire-i lábak birtokosai a Just Dance virtuális táncmulatságában tesztelhetik képességeik meglétét, avagy hiányát. Lesz ám erről is majd videós anyag, de azt már csak holnap, hiszen mindennek megvan a saját rendje, és ahogyan Elmör táborozó/professzor is mondta, mielőtt tegnap sziszegve bemászott a 27 fokos tóba: "Fő a fokozatosság", majd hatalmas szusszanással elmerült a habokban (de utána feljött). 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)