Hirdetés

GameStar tábor 2015 - 5. nap összefoglaló

|

Ez a tábor nagyon jó, mert nyár van és nincsen hó. Ha a partra lemegyünk, hekket lángost beverünk. Nem járt ma még erre Laca, jó barátunk nekünk Paca. És ha Judit megjelenik, arcunk rögvest kerekedik...vigyorra!

Hirdetés

Nagy hírünk van, tegnap esett, ami nagyságrendileg 30 percnyi borulást, ugyanennyi szélfúvást, illetve 2 percnyi csepegő esőt jelentett, és azért volt jó, mert az addigi forróság átváltozott fülledt légköri állapottá, ami elől egy jó 1,5 órás fürdőzésbe menekültünk. 

Annak ellenére, hogy a gépteremben egyre elviselhetetlenebb a meleg, az élet digitális része mégis ott zajlik (hol másutt), ami a tegnapi nap folyamán leginkább egy őrületes FIFA versenyben csúcsosodott ki, mellyel párhuzamosan futott a Project CARS, és kezdi felvenni egy olcsóbb költségvetésű brazil szappanopera jellegét, hiszen elvileg már kedden elkezdődött, de még mindig nincs vége. Ismeritek a mondást, ha egy gépszíj beindul, akkor elkap az üzlet (vagy valami hasonló), úgyhogy volt még Towerfall Ascension is, ahol igen ügyesen gyepálták el egymást a fiatalok. 

Egyébiránt azok kedvéért, akik azt gondolják, és a legtöbbször a tények ismeretének mindössze 10 százalékát birtokolva le is írják, hogy "a sok kocka", érdemes megjegyezni, hogy ebben a táborban is folytatódik a korábban megkezdett hagyomány, miszerint az est leszálltával egyre többen jönnek ki a teremből, és csevegnek kedélyesen a teraszon. Sőt, aki igazán ki óhajtja használni a környék kedvező adottságait, az leballag a partra, és sétál egyet, vagy szimplán csak leül és lógatja a lábát a tóba, céltalanul élvezve az esti enyhülést. 

 

És azért, hogy némi műhelytitok is legyen a dologban, eláruljuk nektek, hogy ma rájöttünk, Réku nagy Sims bolond, ezért van neki egy olyan digitális famíliája, amelyikben három hölgy lakik. Közülük az egyiket mindig elhagyja a pasija, a másik mindenkitől elszedi a pasiját, a harmadikból pedig rúdtáncost szeretett volna faragni, de nem engedte a gép. Ezért aztán annyira berágott erre a karakterre, hogy nem szokta sem fürdetni, sem átöltöztetni. Nagyon gonosz! 

 

A videó sem marad el természetesen:

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)