Hirdetés

GameStar tábor 2015 - egyedi pólót kapnak a táborozók

|

A GameStar tábor 2015 üdvözlőcsomagja ismét tele lesz mindenféle jóságokkal, a táborozók többek között egy olyan pólót is kapnak, ami soha, sehol máshol nem lesz elérhető!

Hirdetés

Aki volt már GameStar táborban, az tudja, hogy még aki nem is nyer a versenyeken, szponzorainknak köszönhetően az is rengeteg ajándékot kap rögtön megérkezésekor.

A Welcome csomagban válogatott szóróajándékok mellett az ASUS és a GameStar közös ajándékaként mindenki talál majd egy pólót, amivel büszkén hirdetheti, hogy egyike volt annak a hatvan embernek, aki részt vett a 2015-ös GameStar táborban. A póló elején a tábor idei logója/grafikája látható...

...hátulján pedig az ASUS és Play It Cool Gaming Marathon logói.

Július 19-én kezdetét veszi a nyár legjobb hete, mi minden nap videós és szöveges összefoglalóval jelentkezünk majd, kövessétek a GameStar tábor 2015 aloldalt egész héten!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)