Hirdetés

GameStar tábor 2015 - így készülünk mi 3. rész

|

Már tényleg majdnem leértünk Velencére a GameStar táborba, de RG váratlan problémába ütközik, és nem várt segítséget kap.

Hirdetés

Még körülbelül, nagyjából, közel pontosan egy hetet kell utaznunk, hogy háromhetes utunk végén elérjük a festői Velencét, ott is a csodálatos IFI Szállót, ahol aztán egy hétig megy majd a buli, a LAN-ozás, meg a légkondi éjjel-nappal. Egy 70 géppel teli teremben azért van némi hő, főleg nyáron.

Kétautós delegációnk tovább robog, azonban RG kénytelen megállni kereket cserélni. Persze ne gondoljátok, hogy ő dolgozni fog, a táborba is csak az ingyen sörért jön, de szerencsére akad segítsége. Közben az út elengedhetetlen része a közös, átszellemült, profi éneklés, de a csapat egyik fele egy kicsit dalosabb kedvében volt. Nightwolf meg sétál tovább.

Július 19-én kezdetét veszi a GameStar tábor 2015, ahol rengeteg ajándékkal, versennyel, nyereménnyel várjuk a táborozókat. Naponta jelentkezünk videós, szöveges és képes összefoglalókkal, hogy aki otthon maradt, az is tudja, miért érdemes jövőre mindenképp eljönni. YouTube csatornánkra érdemes már most feliratkozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)