Hirdetés

GameStar tábor 2015 - így készülünk mi 4. rész

|

Velencéről jelentjük, megérkeztünk! Nézzétek meg "így készülünk mi" sorozatunk utolsó részét, ami igazából helyesebb lenne úgy, hogy "így érkeztünk meg", de tegyük túl magunkat ezen az apróságon.

Hirdetés

Olyan meleg van, hogy lassan átmegyünk hüllőbe, de előtte még összerakunk mindent a GameStar táborban, hogy a táborozók érkezésénél minden rendben legyen.

Három hétig utaztunk (kerültünk, megálltunk, satöbbi, tudjátok hogy megy ez), de ma megérkeztünk Velencére, hogy elfoglaljuk helyünket az IFI szállóban, és összeállítsuk a technikát, hogy amikor holnap megjönnek a táborozók, nekik már csak csatlakozniuk kelljen, átvenni az üdvözlőcsomagot, és megkezdeni a mókát. Készülődős videósorozatunk utolsó része sem mentes az izgalmaktól, nézzétek meg, főleg ha már az első hármat (ezt, ezt és ezt) is láttátok. 

És ha már videónézős kedvetekben vagytok, látogassatok el YouTube csatornánkra, ahol sok érdekes, mókás dolgot találhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)