Hirdetés

GameStar tábor 2015 - még egy Nvidia GTX 970 a jutalmak között

|

Bár a GameStar tábor már javában tart, egy ajándékot még nem jelentettünk be: az Nvidia felajánlásából még egy videokártyát adunk az egyik táborozónak!

Hirdetés

Az elmúlt hetekben szép sorban ismertettük a GameStar tábor 2015 nyereményeit, és már most biztos, hogy a táborozók több mint fele valamilyen értékes, több esetben a tábor díjától (vagy annak duplájától) is többet érő jutalommal tér haza. 

Az Nvidia amellett, hogy minden táborozónak küldött egy menő pólót, felajánlott egy ASUS GeForce GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK videokártyát is. A 4GB VRAM-mal rendelkező szörnyetek kategóriájának egyik legjobbja, és biztos, hogy aki megnyeri, még évekig nem kényszerül cserére. 

A GameStar tábor 2015 további nyereményeit, valamint eddigi és további összefogalóinkat a tábor aloldalán találjátok, és higgyétek el, a felhozatal jövőre sem lesz ennél rosszabb. Nem beszélve persze a tábor élményéről. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)