Hirdetés

GameStar tábor 2015 - menő fejhallgatók a Skullcandytől!

|

Összesen hat fejhallgatót ajánlott fel a Skullcandy a GameStar tábor 2015 résztvevőinek, melyek nem csak zenehallgatáshoz, játékhoz is kiválók.

Hirdetés

Egy hét és egy nap múlva ilyenkor már a GameStar táborban, a tóparton kényelmesen hátradőlve várjuk a reggelt, hogy megérkezzenek az első táborozók, és elkezdődjön az idei nyár legjobb hete.

Partnereinknek köszönhetően még az utolsó pillanatokban is érkeznek nyeremények, a napokban a Skullcandytől kaptunk hat fejhallgatót, melyek mindegyike utazik velünk a táborba, a tábor végén pedig új gazdájukkal térhetnek haza. Íme, ezekről van szó:

Skullcandy SLYR Gamer Headset Black/Yellow

 

Skullcandy CRUSHER Gray/Lime w/Mic1

Skullcandy HESH 2 World Cup 2014 France w/Mic

Skullcandy HESH 2 Olympique M. Blue/gold w/Mic1

Skullcandy UPROCK World Cup 2014 France w/Mic

 

Skullcandy UPROCK Olympique M. w/Mic

 

A további nyereményeket megtaláljátok a GameStar tábor 2015 aloldalon. Ne feledjétek, holnap újabb résszel jelentkezik felkészülős videósorozatunk, melyben tovább haladunk Velence irányába, de persze még mindig nem érünk oda. Azt majd jövő héten...

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)