Hirdetés

Gamestar Tábor 2016 - 1. nap összefoglaló

|

Közel 70 táborozó lepte el a velencei szállót, amelyet a gépek zaja mellett azonnal hangos kacagás és jókedv töltött meg.

Hirdetés

Mi szervezők már szombaton megérkeztünk a tábor helyszínéül szolgáló Ifi Szállóba, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem izgultunk egy kicsit az elején. Az időjárás nem volt kifejezetten kegyes hozzánk, ráadásul kisebb technikai problémák is nehezítették az előkészületeket, de szerencsére minden a helyére került, mire a táborozók megérkeztek.

Idén a szokásosnál nagyobb helyszín áll az átlagosnál több táborozó rendelkezésére, így már két teremben zajlik a móka. A rengeteg PC mellett ezúttal is felbukkant pár tucat konzol, és persze mi is készültünk néhány játékállomással, így a Guitar Hero mellett a Just Dance is nagy népszerűségnek örvendett már a tábor első estéjén. Bár az eső szerencsére délutánra elállt, a víz még nem volt kifejezetten meleg, így csak ma próbáltuk ki a Velencei tavat, de az egy szál törölközőben szaladgáló, vigyorgó táborozókból arra következtetek, hogy a vízre nem lehet probléma.

Az első nap megrendezett Rocket League verseny a tavalyihoz hasonlóan hatalmas népszerűségnek örvendett, rengetegen próbáltak szerencsét az autós fociban, de végül értelemszerűen csak hárman állhattak a dobogóra. Mikor ezeket a sorokat írom már a második nap videóját forgatjuk (vagyis forgatják kint a srácok, mert hát én ezt írom), és bár nagyon igyekszünk, videón nehéz visszaadni azt a fantasztikus hangulatot, ami az idei GameStar Tábort jellemzi.

Holnap újabb beszámolóval jövünk, nézzétek a GameStar tábor aloldalt!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)