Hirdetés

Gamestar Tábor 2016 - 2. nap összefoglaló

|

Annyi a program a GameStar Táborban, hogy tegnap el is felejtettük nektek megmutatni, hogy telt a tábor második napja. Most pótoljuk.

Hirdetés

Ránk mosolygott a szerencse és végre elkezdett sütni a nap a Velencei tó partján, aminek következtében a táborozók sem csak a gépteremben csücsülnek, sokan egész nap a parton süttették a hasukat.

Bár sokan már a borús időben is kimerészkedtek, ma kezdődött el igazán a vadászidény. Pár hete még nem gondoltuk volna, hogy a tábor legnépszerűbb játéka nem a CS:GO, hanem a Pokémon GO lesz, de ez is bekövetkezett. A helyiek persze nem nagyon örülnek, hogy a GameStar pokémon mesterei raidelik a termeiket, de hát szerelemben, háborúban és Pokémon GO-ban nincs barátság.

Lezajlott a CoD2 és a FIFA verseny is, amit nagy meglepetésre ugyanaz az ember nyert, és mivel tavaly két Firkaland társasjátékot is bezsákolt, idén nagy az öröm, hogy a legértékesebb ajándékokat tartalmazó kalapból is húzhat, így akár egy GTX 1060-at is hazavihet majd a tábor végén. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)