Hirdetés

GameStar Tábor 2016 - 5. nap összefoglaló

|

Lassan de biztosan közelediünk a GameStar Tábor záróbulijához, de előtte még beszámolunk nektek a fantasztikus ötödik napról.

Hirdetés

Egyszerre hálás és hálátlan feladat az ilyen összefoglalók írása, hiszen bár nyilvánvalóan gép előtt kell ülnöm, mikor strandolhatnék is, majdnem mindenkinél korábban láthatom az előző napi összefoglalót, ami eddig minden nap egyre durvábbra sikeredett.

Az ötödik nap sem okozott csalódást ezen a téren. Sokakban az a prekoncepció él a GameStar Táborral kapcsolatban, hogy a kockák egész nap a gép előtt izzadnak a teremben és verik a billentyűzetet. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem a videojátékok vannak a tábor középpontjában, de azért szerettük volna megmutatni a buli másik oldalát is, ami egyre nagyobb részét teszi ki a programnak.

Már majdnem az összes verseny lepörgött (mire ezt írom már az összes, sőt, már az ajándékokat is kiosztottuk, de ez majd a holnapi összefoglaló sztorija lesz), és bár sok helyen megállta a helyét a papírforma, azért született néhány meglepetés is. Annyit elöljáróban elárulok, hogy valaki most nagyon örül, mert egy GTX 1060-nal a táskájában utazhat haza.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)