Hirdetés

Gamestar Tábor 2016 - 6. nap összefoglaló

|

A GameStar Tábor utolsó napján egy vergeteges bulival fejeltük meg a nyár legjobb hetét. Erre a napra mindenki emlékezni fog, az már biztos.

Hirdetés

Szombat reggel szomorú arcok tébláboltak a Velencei IFI Szálló nagytermében, amelyet az azt megelőző héten még a gépek zaja, a táborlakók éneke és a Mortal Kombat kivégzéseinek hangja töltött meg. Még azok sem mosolyogtak, akik az azt megelőző bulin rengeteg értékes ajándékkal lettek gazdagabbak, mert tudták: ez a társaság legközelebb egy év múlva ül majd össze.

A több mint 60 táborozó nagy része már öreg rókának számít nálunk, de számtalan olyan résztvevő is akadt, akinek ez volt az első, de garantáltan nem az utolsó tábora. Senki nem távozott üres kézzel, a legügyesebbek pedig olyan ajándékokkal távoztak, mint a videóban is látható GTX 1060 (bár én emlékszem Máté, hogy laggolt a szerver, úgyhogy újra kéne játszani azt a meccset).

Ennyi volt a GameStar Tábor 2016, reméljük azoknak is át tudtuk adni a tábor hangulatát, akik valamiért nem tudtak velünk tartani. Jövőre még több táborozóval, még több ajándékkal és még nagyobb bulival készülünk, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, akkor júliusra már most írjátok be a GameStar Tábort a naptárba!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)