Hirdetés

GameStar Tábor 2016 - íme a Chieftec nyereményei

|

A tábor arany fokozatú támogatója, a Chieftec négy nyereménnyel boldogítja majd a legjobban teljesítő táborozókat.

Hirdetés

Jövő héten ilyenkor már javában tart a 2016-os GameStar tábor, mi több, az első néhány verseny is lepörgött. Azok nyertesei izgatottan várhatják a tábor végi nyereményosztást, ahol véletlenszerűen sorsoljuk ki, ki mivel távozhat. A nyeremények között a Chieftec felajánlásának köszönhetően egy táp, két gépház és egy USB 3.0-s merevlemez tok is szerepel, ezekről olvashattok alább.

Chieftec ECO 500W 12cm ATX BOX 85+ Bronz

A jó tápegység minden komoly PC-nek az alapja, hiszen legendák szólnak arról, hogy a hőskorban a "Vargáné és tsa Bt." tápegységei mennyi gépet rántottak a halálba magukkal. Ez egy komoly, megbízható tápegységgel nem fordulhat elő, ráadásul az sem mindegy, hogy mennyire hatékony és halk eszköz kerül a gépünkbe. A Chieftec 500 wattos tápegysége komoly darab, 85%-os hatékonysága garancia arra, hogy nem lesz túlzottan magas a villanyszámlánk a hónap végén.

Chieftec Compact ITX ház 85W

Egy igazi "PC master race" odafigyel arra, hogy milyen házba pakolja bele az alkatrészeket. A Chieftec kompakt mini ITX házát akár függőlegesen, akár vízszintesen rakjuk le az asztalra, jól fog mutatni, ráadásul még meg sem kell szakadnunk a súlya alatt, hiszen mindössze másfél kilót nyom tápegység nélkül. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne tápegység a gépben, egy 85 wattos energiatakarékos és halk PSU-nak helyet szorítottak benne.

Chieftec 2,5" SATA USB 3.0 külső ház

Sokan használunk külső merevlemezt adataink mozgatására és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen védelmet biztosítunk az érzékeny HDD-nek és az azon tárolt adatoknak. A Chieftec 2,5 colos HDD-t befogadó alumínium háza USB 3.0-s csatlakozóval lett felszerelve, ezen keresztül  elég gyorsan lehet másolni a gigabyte-okat. Mi is használunk hasonlót a szerkesztőségben, és tíz hosszú esztendeje bírja a strapát, pedig volt olyan eset, amikor nagyon csúnyát koppant a földön, de ez meg sem kottyant neki.

Cougar QBX 8M02 mini ITX Black ház

Brutálisan jól néz ki a Cougar fekete háza, ami ugyan nem nagy, de cserébe könnyen hordozható és rendkívül stílusos. Szinte bármilyen komoly gamer konfigurációt belepakolhatunk és ennek hűtésére akár hét ventilátort is beleszuszakolhatunk a házba. Kevés olyan számítógépház van jelen pillanatban a piacon, ami ennél jobb hűtést képes biztosítani. Komoly gémereknél az egyik legfontosabb összetevő a VGA kártya, ebből maximum 35 centiméteres fér be a házba. Ez több mint elégséges, hiszen a mostani csúcskártya, a GTX 1080-es csak 27 centiméter, szóval bőven befér.  

 

A tábor további nyereményeit megtaláljátok a GameStar tábor aloldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)