Hirdetés

GameStar tábor 2016 - ezt kapják azok, akik korán befizették a tábor díját

|

Mint az utóbbi években, úgy most is megajándékozzuk azokat, akik jóval a tábor előtt bebiztosították a helyüket.

Hirdetés

Az early bird táborozók korábban kaptak már fejhallgatót, egeret, billentyűzetet - ezzel jutalmaztuk azt, hogy biztos táborozóink között tudhatjuk őket. A perifériákat egyébként is érdemes néhány évente cserélni, ha a tábort nem is sínylik meg, azért hamar elhasználódnak. Idén egy gamer fejhallgatót választottunk, a Genius HS-G500V típust. A napokban érkezett meg a szállítmány a szerkesztőségbe, rögtön ki is emeltünk egyet a dobozból, hogy kipróbáljuk, miként is muzsikál a füles a játékokban.

A fejhallgató az alsó-középkategóriába tartozik, hatezer forint körül van az ajánlott fogyasztói ára. Két méteres a kábele, melynek végén USB és analóg csatlakozók is találhatók. Van hangerőszabályzó is, melyen egy érdekes kapcsoló is helyet kapott. A füles érdekessége, hogy két fokozatú vibrálást is bekapcsolhatunk rajta, mely akkor jön elő, ha eléggé feltekerjük a hangerőt. Érdekes újítás, bár nekem már egy kicsit hangos volt a zene, így inkább lemondtam erről a funkcióról, de aki hangosan szereti élvezni a játékokat, annak érdekes lehet. A hangszórókat nagyon vékony műbőrrel párnázták ki, a fejpánt állítható és jól párnázott. Kategóriájához képest korrektül szól, játékoknál teljesen rendben volt, de a filmeknél sem vallott szégyent. A mikrofon hangminőségére sem tudunk rosszat mondani, Skype alatt nagyon tisztán szólt, tökéletesen elég arra, hogy Overwatch közben gyógyítóért óbégassunk. Windows 10 alatt azonnal életre kelt, semmiféle extra drivert nem igényelt, csatlakoztatás után azonnal és hibátlanul szólt.

A hazai forgalmazó (CompMarket) két év garanciát ad rá, de mivel masszív darabnak néz ki ezért ennél jóval több időt ki fog bírni. 

Az idei GameStar táborról, a nyereményekről és minden másról a GameStar tábor aloldalon tájékozódhattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)