Hirdetés

GameStar Tábor 2016 - ezek lesznek az FSP ajándékai

|

A tábor arany fokozatú támogatója, az FSP három dolgot is felajánlott a legügyesebb táborozóknak.

Hirdetés

Már csak néhány nap és kezdetét veszi a nyár legjobb hete, vagyis a 2016-os GameStar tábor, ahol a szórakozás mellett természetesen az egészséges versengés is képviselteti majd magát. A legügyesebb táborozókra izgalmas ajándékok várnak, ezekből mutatunk meg most néhányat.

Bár egy gamer PC esetén szinte mindenki csak a processzort, a videokártyát és a RAM mennyiségét említi, legalább ilyen fontos, hogy ezek mögött az alkatrészek mögött egy megbízható táp dolgozzon, különben a gépünk hamar instabillá válhat, amit nem hálálnak majd meg a drága hardverek.

Itt jön a képbe az FSP, akik három  850W-os HYDRO G tápot ajánlottak fel a tábor résztvevőinek. A direkt gamerek számára kifejlesztett tápegységben egy intelligens hűtési rendszer kapott helyet, amely lehetővé teszi, hogy a táp ne csak hűs, hanem csendes is maradjon minden körülmények között. A táp természetesen 80 Plus Arany minősítéssel rendelkezik, így remek hatásfokkal dolgozik.

A HYDRO G különösen azok számára lehet izgalmas, akiknek nemcsak a teljesítmény, hanem a hardver kinézete is számít. A táp teljesen moduláris kialakítást kapott, aminek köszönhetően a fölösleges kábelek nem csúfítják el a gépünket, emellett pedig az oldalán található színes logók is cserélhetőek, így azok remekül kiegészítik a gépházban világító többi hardvert.

A tábor további nyereményeit megtaláljátok a GameStar tábor aloldalon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)