Hirdetés

GameStar tábor 2016 - még nem késő jelentkezni!

|

Felszabadult néhány hely a GameStar táborra - ha szívesen jönnél, jelentkezz mihamarabb!

Hirdetés

Eredetileg 60 fősre hirdettük meg a tábort, viszont a Wargaming.net támogatásának köszönhetően idén még tovább megyünk: egy új termet nyitunk, ahol további táborozóknak akad hely.

Ennek következtében most még van lehetőség arra, hogy bekerüljetek a résztvevők közé. Ha nem szeretnétek lemaradni a nyár legjobb hetéről, és szívesen nyernétek mindenféle ajándékokat többek között a Gigabyte jóvoltából, írjatok egy e-mailt "GameStar tábor 2016" tárggyal Kovács Judit kolléganőnknek a  jkovacs@project029.hu címre.

Minden fontos infót megtudhattok a táborról ezen az oldalon. Siessetek, a jelentkezés hamarosan zárul, hiszen július 17-én már kezdődik a buli!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)