Hirdetés

Nyerj vitorlázó kiképzést a GameStarral!

|

Dominálod a Wargaming játékait? Tedd oda magad a csatamezőn és gyere velünk vitorlázni a Balatonra!

Hirdetés

Ezekben a percekben is ezerrel pörög a GameStar tábor, melynek főtámogatója a Wargaming.net, akik idén is egy igen menő ajándékkal rukkoltak elő. A táborozók mellett most nektek is lehetőségetek van beszállni a versenybe.

A feladat egyszerű: hozzatok létre egy új accountot, amelynek nevében szerepel a "gs2016", (szóval ha a felhasználóneved pistike, akkor pistike_gs2016 néven) aztán kezdjetek el játszani. Mindegy, hogy a World of Tanks, a World of Warplanes vagy a World of Warships az általatok választott játék, a cél, hogy minél több ellenfelet iktassatok ki. 

Aki a legtöbb fraget gyűjti összesen a héten, az lesz a végső győztes. A screenshotokat péntek (július 22.) délután 5-ig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar címre. A bajnok elutazhat a GameStar csapatával egy egynapos vitorlázó kiképzésre a Balatonra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)