Hirdetés

GameStar Tábor 2017: 3. nap - igazmondó kalap és Robot Girl

|

A tábor harmadik napján napján előkerült egy varázskalap, amit Réku egyből használatba is vett. Most kiderül az igazság!

Hirdetés

RG-t éppen elfoglalják bokros teendői a GameStar táborban, így én mesélem el nektek, mennyi csoda esett meg a harmadik napon.

Hirdetés

Ez pedig viszonylag nehezen fog menni, hiszen éppen a fővárosban csücsülök és mindössze annyit tudok a tegnap eseményeiről, amit az alábbi videóban láttam. A négy percnyi videós élménybomba viszont pont elegendő volt ahhoz, hogy a szerkesztőség maradékát is teljesen elragadja a táborhangulat, így holnap délután Paca és HP társaságában és is leugrok meglátogatni a táborozókat - persze csak akkor, ha valami atomikusan fontos dolog nem jön közbe, ami egy GSO ügyelet alatt bármikor megeshet. 

Mindennél azonban sokkal fontosabb, hogy már Réku is a tábor csapatát erősíti. Kedvenc Robotlányunk egy olyan különleges kalapot dobott a táborlakók fejére, amely igazmondásra kényszeríti a viselőjét. Lessétek meg gyorsan, miket mondtak ilyen speciális körülmények között az ifjak. 

A videó végén látható nindzsákat elnézve mondjuk elgondolkoztam, mennyire biztonságos környék is ez a Velence.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)