Hirdetés

GameStar Tábor 2017: 5. nap - ha csak egy videót nézel ma meg, ez legyen az!

|

7 percben szemléltetjük, milyen az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.

Hirdetés

A GameStar tábor az idei nyár legmelegebb hetében került megrendezésre, ez pedig kezd meglátszani a szervezőkön is, akik egyre nagyobb hülyeségekbe rángatják be egymást és a táborozókat is.

A GameStar tévé híradójának legújabb adásából a táborról viszonylag keveset, a velencei halászléfőző fesztiválról viszont annál többet megtudhattok. A műsor szigorúan a képzelet szüleménye, bármilyen egyezés a valósággal kizárólag a véletlen műve lehet. Vagy nem.

Közben megjelent a GameStar magazin is. Abban mondjuk a táborról nincs semmi, az E3-ról és az EA Playről viszont rengeteg. Vegyétek, vigyétek!

Ne felejtsétek el, hogy a tábor ideje alatt kedvezményes áron vásárolhattok társasjátékokat a Gémklub oldalán, ha a GAMESTAR kuponkódot használjátok!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)