Hirdetés

GameStar Tábor 2017: 6. nap - egyszer még a tábor is véget ér

|

Pancsolás, szemekbe könnyet csaló interjúk és elképesztő nyereményeső - így lehetne jellemezni a 2017-es GameStar Tábor utolsó napját.

Hirdetés

A táborozók vízre szálltak és birtokba vették a szállás mellett elterülő hatalmas víztömeget - amiről egy korábbi videónkban kiderült, hogy nem más, mint a Balaton.

Hirdetés

Az idei tábor utolsó napján sem maradhatott el a bőséges nyereményeső, összefoglaló videónkban így nem csak azt láthatjátok, ahogyan a szerkesztőség habtestű tagja és a vadító testű táborozók a vízbe csobbannak, hanem a loothegy kiosztására is bőségesen jutott idő. 

A felvétel során kiderül, hogy a szerkesztőség tagjai soha többé még csak a tábor közelébe sem akarnak kerülni (így a 2018-as tábort valószínűleg kizárólag önműködő hideg transzformátorok szervezik majd), valamint a táborozók is elmesélték, nekik mit jelentett ez a pár nap. Zsepit előkészíteni, érzelmes pillanatok is következnek! 

Fontos megjegyezni, hogy a videó forgatása során egyetlen hátasállat sem sérült meg!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)