Hirdetés

GameStar tábor 2017 - ezt kapják azok, akik elsők között fizették be a tábor díját

|

Érdemes volt mihamarabb bebiztosítani helyeteket a GameStar táborban, ugyanis aki így tett, az élmények és a túláradó szeretetünk mellett extra ajándékkal is gazdagodhat.

Hirdetés

A nyár kellős közepén, július 16. és 22. között lesz az idei GameStar Tábor, ami azt jelenti, hogy a szerkesztőség egyik fele egy rakás olvasóval együtt felváltva ül a gép előtt, beszélget a teraszon, és fürdik a Velencei-tóban, míg a másik fele dolgozik. Az élet kegyetlen.

A helyek szédületes ütemben fogytak, a leggyorsabb 40 jelentkező pedig a Trust GXT 540 vagy GXT 545 valamelyikét kapja meg. A szerkesztőségbe is jutott egy tesztpéldány, így élesben ki tudtuk próbálni, mire képes.

Kicsomagolás után azonnal szembesültünk vele, hogy milyen kellemes a kontroller fogása. Teljes felülete gumírozott borítást kapott, így még komolyabb igénybevétel közben sem csúszkált rajta a kezünk, és nem maradnak meg rajta ujjlenyomataink. Meglepően könnyű, de egyben masszív is. Összesen 13 gomb, két analóg kar és egy D-pad kapott helyet rajta, amik nem lötyögnek, szinte egyáltalán nincs holtterük. A ravaszok könnyen járnak, bár egy kicsit túl puhának éreztem, és hosszan kellett lenyomnom őket az érzékeléshez.

A Dark Souls III-mal próbáltuk ki, és bírta mind a szorítást, mind a kisebb repülést, amíg a kezünkből a padlóra ért. Windows 10-es gépünk rögtön felismerte, nem kellett hozzá semmiféle drivertelepítés - mondjuk 2017-ben ezt azért el is várjuk. Ebből a típusból kétféle változat van a piacon, nálunk a háromméteres dróttal ellátott változat járt, de a táborosok egy része vezeték nélküli változatot zsebelhet be magának. Ára is egészen korrekt, 6500 forint körül már láttunk ilyet számítástechnikai boltokban (de mennyivel jobb ingyen megkapni, ugye?). Aki megbízható, két év garanciával ellátott és jól összerakott kontrollert keres, annak érdemes pályáznia rá. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)