Hirdetés

Ez a két fantasztikus füles is gazdára talál a GameStar táborban

|

Táborozni jó, főként akkor, ha a nyár legjobb hete alatt remek ajándékokat is be lehet zsebelni. És ehhez semmi mást nem kell csinálni, mint játszani.

Hirdetés

Az Astro és a Skullcandy idén igen komoly nyereményekkel kedveskedik a táborozóknak. Kezdésnek mindenki fog találni egy nagyon menő UV-szűrős Skullcandy napszemüveget a welcome csomagjában.  Nagyon jól lehet vele menőzni a velencei strandon, elképzelem amint a hatvan GameStar táborozó egy emberként vonul le a strandra ebben a pompás szemvédőben.

Az Astro jóvoltából két headset is kiosztásra kerül, két roppant szerencsés táborozó egy-egy nagyon komoly fejhallgatóval fog hazatérni. Az első dobozban egy ASTRO A40 Headset lapul.  Az A40 PC-hez, PS4-hez és Nintendo Switchhez is tökéletesen passzol.  Ez a füles igazi prémium minőség, kiváló hangzással és kényelmes fülpárnákkal, melyek tökéletesen kiszűrik a nem kívánt zajokat. Ehhez van egy adapter, amit csatlakoztatni lehet az Xbox One kontrolleréhez, ráadásul az egész megkapta a Halo 5 kinézetét. Megnéztem az árát a neten, még a legolcsóbb helyeken is 50 ezer forint környékén vesztegetik, boldog lesz aki ezt kézhez kapja a tábor végén. Meglehetősen durván néz ki, bármelyik Halo rajongó szobadísze lehet.

A másik fejhallgató sem kispályás, ez a Skullcandy egyik zászlóshajója, PLYR 1 névre hallgató csoda, amit szintén nem fillérekért kínálnak a számítástechnikai boltok.  Az előző szetthez hasonlóan ez is prémium kategória: hangzásban, kényelemben és anyagminőségben ritkán látunk ilyet. 

Sajnos a tábor jelentkezés a mai nappal lezártuk, így aki lemaradt az kimaradt. De nem kell elkeseredni, jövőre is van táborunk, akkor is lesznek szuper nyereményeink, Nektek csak annyi a dolgotok, hogy a GameStarral töltsétek a nyár legjobb hetét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)