Hirdetés

GameStar tábor 2017 - egy halom új videojátékot és relikviát kaphattok a Cenega jóvoltából

|

Az egyik legnagyobb hazai videojáték forgalmazónak, a Cenegának hála 14 táborozó biztosan új videojátékkal a tatyójában indulhat haza a GameStar táborból, de a résztvevők lecsaphatnak még pólókra, steelbookokra, vagy poháralátétekre is.

Hirdetés

A cenegás barátaink évről évre meglepnek minket egy kis ajándékcsomaggal, amit mi lelkiismeretesen leviszünk Velencére és ott szétosztjuk a táborozóink között. Idén is egy elég ütős csomagot állítottak össze nekünk, melyben PC-s és konzolos játékokat találtunk.

Hirdetés

Van egy olyan érzésem, hogy a PS4-es vagy az Xbox One-os Injustice 2 nagyon népszerű ajándék lesz, az alig két hónapos játék még mindig húszezer forint felett van a digitális üzletekben, jól fog járni az, aki hazaviheti az egyik példányt.

Aztán ott van a fantasztikus Prey. Ebből a címből már PC-s változatot is kaptunk, úgyhogy ha valaki lesz akkora mázlista, hogy egy videokártyát is megnyerjen, tökéletesen tesztelheti vele a Radeon RX 470-et. A legújabb Tekken (hetedik a sorozatban) játékból négy példány,  egy remek Dawn of War III, egy Endless Space 2 stratégiai játék és egy Cars 3: Driven to Win szoftver PS4-re jutott a dobozba.

Összesen 14 darab szoftvert fogunk kiszórni és a szabályainknak köszönhetően ez azt jelenti, hogy tizennégy táborozó egészen biztosan hazavihet majd valamilyen játékot. Látjátok milyen jó dolguk van a GameStar táborozóknak? És akkor még nem is beszéltem arról az ipari mennyiségű poszterről, amit lehordunk Velencére. Na meg a mindenféle relikviákról.

Aki az utolsó pillanatban szeretne még jelentkezni, az megteheti a jkovacs@project029.hu e-mail-címen.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)